Нерозділене кохання? У Харкові повісилася школярка (фото)

За словами батьків, конфліктів із донькою у них не було, в школі вчилася добре.

Балкон, де повісилася школярка. Фото: прес-служба нацполіції.

У Харкові школярка закінчила життя самогубством, повісившись на балконі. Тіло дівчинки виявив її батько. Загиблій було 14 років. Про це повідомили у прес-службі поліції у Харківській області, передають Патріоти України.

Про трагедію стало відомо вранці 29 жовтня. "Правоохоронці оглянули місце події і поспілкувалися із батьками дитини. За їхніми словами, конфліктів із донькою у них не було, в школі вчилася добре. Жодних намірів покінчити життя самогубством дівчинка нікому не висловлювала", — пояснили поліцейські.

Правоохоронці кваліфікували смерть дитини за статтею 115 КК України (вбивство) із поміткою "суїцид".


Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...