Неспокійний Святошин: Активісти "Азова" продовжують зіткнення з поліцією на місці забудови "Київміськбуду" (фото)

На місці зіткнень почали вибухати петарди, прибули спецпризначенці.

Активісти "Азова" штурмують незаконну забудову на Святошині. Фото:focus.ua

У Києві в Святошинському провулку знову почалися зіткнення на будівництві "Київміськбуду", який збирається звести 25-поверхівку на території, яку місцеві жителі використовують як парковку. На Святошині почали вибухати петарди. На місце прибуло ще 100 спецпризначенців. Наразі протест проти скандальної забудови активізувався. Про це повідомляє кореспондент Depo.Київ з місця подій, передають Патріоти України.

Зокрема, окрім петард протестувальники і представники "Азова" запалюють файєри. Ситуація загострюється і спецпризначенці перебувають у повній готовності, щоб загасити пристрасті.

Варто додати, що кільком правоохоронцям навіть вдалося прорватися на територію, де перебувають протестувальники. Але усе скінчилося тим, що вони просто змусили загасити файєри.

А тим часом, у соціальних мережах з'явилися нові фотографії зіткнень активістів громадянського корпусу "Азов" з поліцейськими в районі будівництва на Святошинському провулку, 3. Світлини опублікували користувачі Twitter.

Як повідомляється на офіційній сторінці "Азов" у соцмережі "ВКонтакте", до місця події прибула значна кількість співробітників поліції та спецпідрозділів. Відзначається, що на акцію протесту вийшло близько двохсот чоловік.

За інформацією видання LB.ua, в результаті зіткнень постраждало кілька людей. За неофіційними даними, одного з постраждалих доставили в реанімацію.

Крім цього, пишуть журналісти, близько 20:00 з місця зіткнень евакуювали пораненого, у якого були сильні пошкодження голови. Йому влучили в голову ще на самому початку події, проте вивести його з двору, де відбуваються зіткнення, змогли лише через кілька годин.

Пенсії в Україні перерахують заднім числом за лічені тижні: Ось кому збільшать одразу за місяці

п’ятниця, 10 травень 2024, 18:37

В Україні з 1 червня перерахують пенсії тим, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку та виконав кілька умов. Розмір прибавки залежатиме від зарплати та стажу. Про це йдеться в матеріалі OBOZ.UA. В Україні з 10,4 млн пенсіонерів працювати прод...

На вихідні в Україні буде тепло та комфортно: Синоптики уточнили прогноз погоди на 11-12 травня

п’ятниця, 10 травень 2024, 18:20

У найближчі вихідні в кількох областях України пройдуть незначні дощі, в деяких регіонах слід чекати заморозків на поверхні ґрунту, а в день на всій території країни буде помірно тепло, повідомляє Укргідрометцентр. . У суботу, 11 травня, на Чернігівщи...