"Нет русскому фашизму": В Одесі російське консульство облили "Путінкою" (відео)

Активісти назвали ритуал необхідністю "дезінфікувати Одесу".

Скрін відео

В Одесі активісти вшанували пам'ять убитого в Москві 27 лютого 2015 року російського опозиціонера Бориса Нємцова, покропивши стіни російського консульства горілкою "Путінка". Про акцію повідомляє сайт Крим.Реалії, інформують Патріоти України.

За даними ЗМІ, в акції брали участь близько 20 активістів. Частина з них стояла з плакатами, на яких було написано: "Ні російському фашизму", "Путін вбиває". А один з активістів провів своєрідний ритуал окроплення горілкою "Путінка" території біля консульства, щоб "очистити і продезинфікувати" Одесу.

Тисячі молекул живої матерії можуть породити мільйони, які стають дуже стійкими до деградації: Науковці розгадали таємницю "святого Граалю"

неділя, 28 квітень 2024, 3:25

Таємниця, яка понад 50 років спантеличила наукове товариство, нарешті була розгадана. Команда з Університету Лінчепінга, Швеція, і Гельмгольца в Мюнхені виявила, що певний тип хімічної реакції може пояснити, чому органічна речовина, що міститься в річк...

Є загиблі та поранені: Китай накрив потужний торнадо (відео)

субота, 27 квітень 2024, 23:51

У суботу потужний торнадо накрив китайське місто Гуанчжоу. Про це повідомляє Associated Press, передають Патріоти України. Китайське метеорологічне управління повідомило, що торнадо обрушився в обід на район Байюнь в Гуанчжоу, розгалуженому мегаполісі ...