Нетверезий "шумахер": В Ужгороді працівник прокуратури влаштував перегони з поліцейськими

Щойно полісмени заговорили про проведення тесту на алкоголь, 50-річний водій натиснув на газ і кинувся навтьоки.

Скріншот

В ніч з 10 на 11 липня екіпаж ужгородських патрульних помітив, що водій Volkswagen Passat рухається без ввімкнених фар, повідомляють Патріоти України.

Полісмени зупинили автівку. Під час спілкування з водієм побачили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловіку запропонували пройти огляд на наявність алкоголю в крові. Щойно полісмени заговорили про проведення тесту, 50-річний водій натиснув на газ і кинувся навтьоки. Патрульні наздогнали та заблокували автівку.

На водія склали відповідні адіміністративні документи за порушення ПДР, відмову від огляду на визначення стану алкогольного сп’яніння та невиконання вимог про зупинку. Під час спілкування з патрульними водій пред’явив посвідчення працівника прокуратури.

Він обертається назад: Над Оклахомою пронісся ультрарідкісний торнадо (відео)

субота, 4 травень 2024, 16:44

В Оклахомі у вівторок (30 квітня) сталося щось дивовижне — утворилося два дивні торнадо, один з яких був ультрарідкісний, що обертається назад, інформують Патріоти України. Торнадо, що обертається назад, виникло внаслідок потужної грози, яка утворилася...

Вже з 4 травня: ​В Україні ввели новий знак для авто

субота, 4 травень 2024, 16:15

Починаючи з 4 травня набирає чинності постанова, що на всіх автомобілях, які використовуються у якості транспорту для практичної підготовки та складання іспитів, мають змінити позначку. Про це йдеться у постанові Кабінету Міністрів України №1128 від 27...