Невідомі на Харківщині розстріляли з гранатомета позашляховик (фото)

Водієві вдалося врятуватися. Правоохоронці розшукують осіб, причетних до скоєння злочину.​

У Харківській області у Вовчанську невідомі з гранатомета обстріляли позашляховик: водія вдалося врятувати. Про це повідомила прес-служба обласного управління поліції, передають Патріоти України.

Інцидент стався 3 жовтня. У поліцію зателефонувала жінка, яка повідомила, що чула постріл. Поліція виявила у Вовчанську на узбіччі "пошкоджений термічною дією вогню автомобіль Toyota FJ Cruiser".

"Досудовим розслідуванням встановлено, що 35-річний водій рухався по вулиці до міста Вовчанськ. Біля перехрестя почув вибух, яким пошкодило задню частину автомобіля, після чого зупинив автомобіль і покинув місце події", - повідомили в прес-службі.

У той же час експерти знайшли на узбіччі фрагменти пускового пристрою гранатомета.

Порушено кримінальну справу за фактом замаху на вбивство. Правоохоронці розшукують осіб, причетних до скоєння злочину.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...