Незважаючи на інвалідність: Матір кримського політв'язня оголосила голодування

Жінка таким чином намагається врятувати свого сина, щоб його включили у списки на обмін.

Нурі Примов. Фото:Крим.Реалії

Матір кримського політв’язня, фігуранта "справи Хізб-ут Тахрір" Нурі Примова – Раіме Примова оголосила голодування. Жінка написала заяву в Управління ФСБ Росії по Криму з вимогою обміняти її сина. Про це повідомила у Facebook громадська організація "Кримська солідарність", зазначають Патріоти України.

У ФСБ відповіли, що на звернення Примової нададуть відповідь протягом місяця. За інформацією громадської організації, Раіме Примова має інвалідність 2-ї групи. Жінка має лише одну нирку, також у неї діагностували захворювання печінки.

Раіме Примова"Я хочу врятувати свого сина, хочу, аби його також включили у списки на обмін. Більше не можу чекати", – сказала матір політв’язня.

Слід нагадати, що Нурі Примов - житель Севастополя. У січні 2015 року його було заарештовано і звинувачено в організації діяльності осередку "Хізб ут-Тахрір", безпідставно визнаної в Росії терористичною організацією.

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...