Незважаючи на скандал: Потапу та Насті вдалося виступити в Західній Україні (фото)

Артисти, які останнім часом часто піддаються критиці через виступи на території сусідньої країни-агресора, організували також всі умови, щоб концерт змогли відвідати діти-інваліди та учасники АТО.

Настя і Потап. Фото: goloskarpat.info.

Популярний український дует Потап і Настя Каменських після інциденту із забороною їх виступу в Луцьку 18 квітня всі-таки продовжив свій гастрольний тур і виступив у вівторок, 19 квітня, з концертом в чарівному, за словами артистів, місті Рівне, а потім в середу, 20 квітня, дав два концерти в столиці Закарпаття - Ужгороді. Про це йдеться на сторінці в соціальній мережі Facebook продюсерського центру Потапа MOZGI Entertainment, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Не дивлячись на провокації і ажіотаж навколо концертів "Потапа і Насті" на Західній Україні, 19 квітня з аншлагом пройшли два концерти в місті Рівне. Запланований концерт в сусідньому Луцьку був скасований через загрозу його безпечного і мирного проведення. Однак всі глядачі, які придбали квитки, були доставлені на концерт в рівненський Драмтеатр ", - йдеться в повідомленні в соцмережі.

Артисти, які останнім часом часто піддаються критиці через виступи на території сусідньої країни-агресора, організували також всі умови, щоб концерт змогли відвідати діти-інваліди та учасники АТО: "Комфортабельний автобус доставив на благодійний захід дітей з інтернатів, вихованців дитячих будинків і ветеранів АТО. На окремому транспорті з Луцька приїхала дівчинка-інвалід Яна Авраменко, яку супроводжували мама і бабуся. Для Яни живий концерт улюбленого дуету був давньою мрією. дівчинка так довго чекала цієї зустрічі, що не могла стримати емоцій і збентеження ".

Про це в своїх веб-журналах також написали Потап і Настя Каменських, опублікувавши відповідні знімки з дівчинкою Яною.

У повідомленні також зазначили, що музикантів зустрічали за національною українською традицією - хлібом і сіллю. Артисти були приємно здивовані теплотою прийому, в залі була велика кількість плакатів зі словами любові і підтримки.

Потап в мережі також опублікував відео з Рівного. "На концерті в місті Рівне шукали з дітками еквівалент пісні "Все Пучком "і знайшли", - підписав він свою публікацію.

Настя Каменських в свою чергу теж опублікувала в своєму Instagram подяку шанувальникам з концерту в Рівному. "Дуже класно пройшов перший концерт !!!!! Дякую, Рівне", - написала артистка.

Пізніше вона виклала вже фото з концерту в столиці Закарпаття - місті Ужгород.

"Вчора були неймовірних два концерти !!!!! Дякую Ужгород !!! Дякую дітям за квіти, а дорослим за посмішки", - натхненно написала Каменських.

Потап також подякував глядачам.

Сьогодні, 21 квітня, артисти планують виступити в місті Івано-Франківськ, якщо цьому не завадять активісти.

Нагадаємо, на початку тижня в мережі розгорівся справжній скандал через зауваження відомого українського рок-музиканта, автора пісень, лідера групи "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука своєму колезі, зірковому тренеру, співаку і продюсеру Потапу за те, що він під час вокального шоу "Голос країни" розкритикував зарубіжний дует, який виконав українську пісню.


Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...