Незвична ДТП: У Києві водії авто з'ясовували стосунки у бійці зі стріляниною (фото)

Один водій підрізав іншого на вулиці Героїв Сталінграда. Пізніше водії зупинилися біля узбіччя на підйомі до Московського мосту, щоб розібратися у ситуації.

Фото:facebook

У Києві в районі Московського мосту сталася ДТП, яка завершилася бійкою зі стріляниною. Про це повідомляє сторінка dtp.kiev.ua у Facebook, передають Патріоти України.

Зазначається, що один водій підрізав іншого на вулиці Героїв Сталінграда. Пізніше водії зупинилися біля узбіччя на підйомі до Московського мосту, щоб з'ясувати стосунки.

"Худий (той що підрізав) дістав травмат, повний (підрізаний) дістав кастет. Прозвучало близько 8 пострілів, учасники бігали за п'яточку близько 3 хвилин один від одного, поки не під'їхали 5 патрулів поліції, корд і три швидкі", - йдеться в повідомленні.

Один з учасників інциденту отримав травми середньої тяжкості. Поліція встановлює деталі події.

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...