Нічого свого, все крадене: Представники РФ на фестивалі в Іспанії видали українське пиво за своє

У мережі оприлюднили докази.

Фото: ФБ

На фестивалі культур світу, який зараз проходить в Іспанії, російська делегація видала українське пиво за продукт власного виробництва, написала журналістка Леся Гасіч на своїй сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

"На фестивалі культур світу, який проходить в іспанському місті Сантандер, Україна не представлена, але наш "добрий сусід" вирішив заповнити цю прогалину і виставив в своєму павільйоні національної кухні українське пиво "1715" і "Домс", а також польське "Живець" , - написала вона, виклавши кілька фото як доказ.

Нагадаємо, раніше у мережі піднявся істеричний регіт через безглузду заяву про руйнування головного стадіону РФ до ЧС-2018.

"Немає чим за газ та світ заплатити": Народний артист розповів, яку пенсію отримують легендарні українські співаки

середа, 24 квітень 2024, 19:41

Відомий співак, композитор та народний артист України Іван Попович заявив, що має пенсію 5 тис. грн в місяць. Також він розповів про тяжку долю багатьох українських зірок після завершення кар'єри, передають Патріоти України. Попович повідомив, що пенсі...

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...