Ніде правди діти: Маршрутник із Запоріжжя, що нахамив учаснику АТО, відсторонений від роботи

Зараз водієм маршрутки займається СБУ.

Водія, який у Запоріжжі нахамив учаснику бойових дій, вже відсторонили від роботи. Фото:http://www.061.ua/

Водій запорізької маршрутки, який 7 лютого цього року нахамив учаснику бойових дій і дозволив собі антиукраїнські висловлювання, відсторонений від роботи. Про це виданню 061 повідомила дружина військовослужбовця Наталія Зіміна, інформують Патріоти України.

Крім того, за словами мешканки Запоріжжя, за свої висловлювання грубіянові тепер доведеться відповідати в управлінні СБУ. "Мені дзвонили з СБУ. Водія викликали туди на бесіду. Також повідомили, що він вже відсторонений від роботи", - розповіла Наталя Зіміна.

Крім того, жінка спростовувала слова водія маршрутки про те, що нібито у нього в Донецьку вбили батька. "У нього помер батько і він звинувачує в цьому українські війська. Але його колеги розповіли, що батько помер з іншої причини - на тлі хвороби і відходу з життя його дружини", - повідомила Наталія Зіміна.

Один із запорізьких маршрутників також розповів виданню, що усунений від роботи водій брав участь в бойових діях в Афганістані і це залишило відбиток на його психіці.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що водій маршрутки №95 вилаяв бійця військової частини 3033 Олександра Зіміна, коли побачив його посвідчення учасника бойових дій.

13-річна донька найстаршої породіллі України переїхала до нової родини: Спливли нові подробиці скандалу

субота, 27 квітень 2024, 9:30

У житті 13-річної чернігівчанки Анни Підвербної, історія якої рік тому сколихнула всю Україну, стався новий, не менш крутий поворот, передають Патріоти України. Як відомо, торік наприкінці квітня дівчинка написала в соцмережах допис, в якому просила за...

Справа не лише у вибуху: Вчені пояснили, чому люди можуть жити у Хіросімі та Нагасакі, але не в Чорнобилі

субота, 27 квітень 2024, 9:24

Світ знає про три ядерні катастрофи, які призвели до неймовірних руйнувань та людських жертв. Мова йде про скидання атомних бомб на Хіросіму та Нагасакі, а також аварію на Чорнобильській атомній електростанції. Попри те, що за масштабами руйнувань Чорн...