Ніяких поблажок: У Києві поліцейські оштрафували Діда Мороза (фотофакт)

"Дід Мороз" пояснив поліцейським, що був змушений порушити правила дорожнього руху, "щоб зробити святкові кадри".

Дідові Морозу все одно доведеться сплатити штраф за порушення ПДР. Фото: Facebook

У Голосіївському районі Києва патруль поліції затримав водія-порушника, який був одягнений у костюм Діда Мороза. Про це повідомляється на сторінці "Патрульнj] поліції України" в Facebook, повідомляють Патріоти України.

"На вул. Антоновича, поблизу ст. м. "Либідська", близько 7 ранку водій Citroеn C4 заїхав на смугу для руху громадського транспорту, позначену дорожнім знаком 5.11 та відповідною розміткою, чим порушив ПДР п. 17.1. За це передбачено штраф у розмірі 510 гривень (КУпАП с. 122 ч.3)", - повідомили в поліції.

Патрульні зупинили автомобіль. "На їхнє здивування, звідти вийшов Дід Мороз. Поліцейські попросили надати документи. Він погодився і пояснив, що разом з пасажиром-оператором хочуть дозняти тест-драйв нової машини на тлі новорічної ялинки біля торгового центру", - розповіли в прес-службі.

Водій в костюмі Діда Мороза пояснив поліцейським, що був змушений порушити правила дорожнього руху, "щоб зробити святкові кадри".

"Однак поблажки не отримав, порушив - відповідай", - підкреслили в поліції.

Новий закон про мобілізацію: Що загрожує чоловікам, які не повідомлять ТЦК про зміну місця проживання

неділя, 28 квітень 2024, 7:59

Військовозобов'язаним українцям, які не повідомлять до ТЦК та СП про зміну місця проживання, може загрожувати адміністративна відповідальність та штрафні санкції. Йдеться про суму у розмірі близько 25 тисяч гривень. Про це у коментарі OBOZ.UA розповів ...

Шмигаль розповів, чи вистачить Україні коштів на всі соціальні платежі у 2024 і 2025 роках

неділя, 28 квітень 2024, 7:30

Україна у 2024 та 2025 роках зможе профінансувати в повному обсязі та вчасно всі соціальні витрати. Впевненість у цьому висловив прем'єр-міністр Денис Шмигаль. Він прокоментував це питання в ефірі телевізійного марафону "Єдині новини". Судячи з усього,...