Ногою в обличчя: У РФ на концерті репер побив свого фаната (відео)

Обурливу поведінку так званого артиста під час виступу зняв один з очевидців інциденту.

Російський репер Pharaoh. Фото:punch-line.ru

Pharaoh (псевдонім Гліба Голубіна) на концерті в Росії вдарив фаната ногою в обличчя під час свого виступу. Відео інциденту потрапило в Мережу, передають Патріоти України.

Обурливу поведінку репера на концерті зняв один з очевидців. На відео видно, як музикант говорить з кимось із глядачів в першому ряду. Спроба порозумітися з фанатом виявилася невдалою, і через кілька секунд репер завдає йому удар ногою і кулаком.

У коментарях до відео люди пишуть: "А парапоху-то фанаты не важны, он у папы кормится. Играется дитятко, родившееся с золотой ложкой в одном месте», «Думаю, они друг друга заслуживают», «Честно, всем индифферентно. Тем более с вероятностью выше 50% это была запланированная акция для привлечения внимания к Фараону", "Урод. И такое чмо несёт культуру в массы??? В тюрьму его, пусть там попробует себя так вести.", "Думаю, они друг друга заслуживают.", "Кто слушает такую муть ??это-же бездарное животное ,биомусор." (стилістика збережена)

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...

Закликав до захоплення України: СБУ оголосила підозру відомому пропутінському музиканту

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:52

Служба безпеки України повідомила про підозру прокремлівському музиканту, який агітував за Путіна на окупованому Донбасі. Йдеться про музиканта Олексія "Джанго" Піддубного, який публічно виправдовує російську збройну агресію проти України. Йому загрожу...