Нові деталі: Бомбу на борту А321 сховали під сидінням 15-річної дівчини, - ЗМІ

Ті, хто сидів безпосередньо над бомбою і поряд з нею, загинули миттєво під час вибуху.

Останки російського авіалайнера. Фото:www.utro.ru

Російська експертиза визначила, що бомба на борту лайнера А321, який впав на Синаї, знаходилася під пасажирськими сидіннями, найімовірніше - 31А і 30А. Про це йдеться в статті видання The Daily Mail, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Однією з пасажирів, яка сиділа над бомбою і стала першою жертвою вибуху, виявилася молода 15-річна дівчина Марія Івлєва.

Фото:dailymail.co.uk

Ймовірно, що прямо над вибухівкою знаходилася і 77-річна Надія Башакова, яка сиділа в літаку перед дівчиною. Слідчі не висловлюють припущень, що пасажири над бомбою були смертницями: їх вважають безневинними жертвами авіакатастрофи, які поверталися додому з Шарм ель-Шейха-.

"Надія Башакова з Волхова в Ленінградській області подорожувала з 43-річною донькою Маргаритою Симановою. Вони були досвідченими мандрівницями.", - зазначає видання. Так, роком раніше, жінки відвідали Гоа.

Марія Івлєва, також з Ленінградської області, летіла з 44-річною матір'ю Мариною Івлєвою. За даними слідчих, ті, хто сидів безпосередньо над бомбою і поряд з нею, загинули миттєво під час вибуху, еквівалентному кілограму тротилу.

У той же час інші страждали довше, перебуваючи в паніці аж до падіння літака. Епіцентр вибуху був виявлений завдяки хімічній та іншим судово-медичним експертизам на Airbus A321.

Згідно з однією з версій, бомба могла бути розміщена під сидінням там, де лежить рятувальний жилет.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...