Теракт на борту російського аеробуса А321: Москва назвала особу виконавця

Злочинець, який проніс вибухівку на борт лайнера, незадовго до катастрофи влаштувався на роботу в аеропорту Шарм-ель-Шейх і займався вантаженням багажу пасажирів з можливістю виходу на льотне поле.

Останки російського авіалайнера А321. Фото:www.bbc.com

Правоохоронні органи Єгипту і російські спецслужби встановили особи кількох терористів, які брали безпосередню участь у підготовці теракту на борту А321 в небі над Синаєм. Про це повідомляє російське пропагандистське видання LifeNews, зазначають Патріоти України.

За наявною інформацією, в розшуку знаходяться щонайменше шість чоловік. Серед них і безпосередній виконавець, який проніс вибухівку на борт лайнера.

Наголошується, що співробітниками спецслужб встановили, що вибуховий пристрій в літак А321 проніс співробітник аеропорту Шарм-ель-Шейх, який за деякий час до цього влаштувався в повітряну гавань на роботу. Злочинець займався вантаженням багажу пасажирів з можливістю виходу на льотне поле.

Бомба, що вибухнула на борту Airbus A321, знаходилася в багажному відсіку. Вибуховий пристрій не знаходився в сумці і представляв собою невеликий згорток з вибухівкою великої потужності.

Повідомляється, що відразу після того як злочинець помістив бомбу на борт літака, він покинув своє робоче місце і зник з аеропорту. Через короткий час чоловік виїхав за межі Єгипту.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...