Новорічні телескандали: У Зеленського вирізали Авакова, а з шоу проросійського каналу - головного героя «ополченця» т.з. «ДНР»

У святкову ніч українські канали знову потрапили під роздачу пильних телеглядачів. Однак встигли «викрутитись», що в не дуже пішло їм на користь. Питань стало тільки більше.

Ян Цапник а образі "героя-орлченця" "молодої республіки"

Мабуть, найгучнішим новорічним телескандалом стала ситуація з "вогником" каналу "Інтер". Багато українців, перемикати телевізор на цей канал в ніч з 31-го на 1-ше, помітили текстовий рядокщо з шоу "Залишаємося зимувати" було вирізано вся сюжетна лінія, зазначають Патріоти України. Залишився тільки набір пісенних номерів. Все тому, що російський актор Ян Цапник, який зіграв головну роль в мюзиклі, раптом став персоною нон грата.

Пильність була проявлена ще напередодні главою Нацради з питань телебачення і радіомовлення. "До мене в ФБ надходило чимало повідомлень про участь громадянина РФ Яна Цапнік в новорічному "вогнику" на "Інтері", - пояснив ситуацію в соцмережі глава Нацради Юрій Артеменко. - Причому, відзначали негативну діяльність Яна Цапніка щодо нашої країни. Я звернувся до СБУ з проханням перевірити інформацію про загрозу національній та інформаційної безпеки України".

У відповіді СБУ, яку оперативно опублікував Артеменко, сказано, що Цапнік з 29 грудня 2016 заборонили в'їзд на територію України протягом 5 років. Крім того, його внесли до переліку осіб, які загрожують нацбезпеці.

Справа в тому, що цей актор знявся для сумнівного за змістом серіалу НТВ "Військовий кореспондент", в якому Цапнік зіграв бійця "ДНР".

Цікаво, що "Інтер", останнім часом боїться будь-якого шереху, і цю ситуацію, зокрема, офіційно так і не прокоментував. Лише вирізав " Цапніка і попередив глядачів рядком, що біжить.

А ось сам актор, коментуючи ситуацію російським ЗМІ, сказав: "Раніше я грав майора СБУ, і було все нормально. Не потрібно плутати професію політику. Звичайно, є неприємне відчуття, але нічого страшного. Мені абсолютно все одно. Так трапилось. Не бачу нічого нового, постійно таке відбувається ..."

Айтішниця поскаржилась, що роботодавець відхилив її кандидатуру через те, що вона... з Харкова

неділя, 5 травень 2024, 22:50

UI/UX дизайнерка Марина Стульнікова з Харкова розповіла як зіткнулася з відмовою від роботодавця через свою локацію. За її словами, їй уперше відмовили з такої причини. Після цього дизайнерка всюди прибрала позначку про свою локацію в Харкові, передают...

"Добре, що став на міну": Мати російського окупанта зраділа, що син повернувся з фронту інвалідом

неділя, 5 травень 2024, 21:30

Російський окупант Олексій Воронін пішов вбивати українців через борги і кредити. Додому загарбник повернувся без кінцівки, але радіє, що отримав мільйони компенсації та купив квартиру. Історію "трьохсотого" окупанта розповів Юрій Бутусов, передають Па...