​Новорічний випуск: «Вечірній квартал» залишив Ротару без троянд через Яценюка

Жартувати про дитину Білик коміки не стали.

Трюк з Яценюком повторили на біс, коли вручали троянди Ротару. Фото: В. Бородін

На концерті «Вечірнього кварталу», який побачимо в новорічну ніч, від коміків найбільше дісталося Арсенію Яценюку. Навіть інцидент, який стався з ним у Верховній Раді якраз в день зйомок шоу (нагадаємо, у п'ятницю Арсенія Петровича, підхопивши між ніг, винесли з-за трибуни), потрапив у програму. Сценарій квартальщики міняли буквально перед виходом на сцену, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Вести".

Першим за прем'єра взявся Зеленський: «Зверніть увагу: вперше в історії України прем'єр-міністра носили на руках. Правда, в суспільстві щось змінилося: якщо раніше чоловіки билися через жінок, то тепер - через мужика». А потім, коли квартальщики почали задаровувати Софію Ротару, яка виступила на "Кварталі", букетами, шоумен оголосив: «Квіти від прем'єр-міністра Арсенія Яценюка!»

І на сцену з трояндами вийшов актор Ігор Плешічніков, дуже схожий на прем'єра. А потім з'явився Юзик, який підхопив його, як депутат Олег Барна Яценюка, і забрав зі сцени разом з букетом.

Зовсім без квітів співачка не залишилася. Фото: В. Бородін

Над Ротару квартальщики теж жартували, але по-доброму. Представляючи її, Степан Казанін сказав: «Щоб виглядати на свій вік, Софія Ротару вранці перед дзеркалом підмальовує собі зморшки».

А ось над Іриною Білик, яка «народила» днями сина за допомогою сурогатної матері, коміки актуально жартувати не стали. Хоча і без цього їх гумор був гострим. «Якщо наших артистів порівнювати з казковими персонажами, то Ірина - це, швидше за все, Снігова Королева. Вона теж кудись відвозить молодих хлопчиків», - сказав Юрій Крапов, натякаючи на те, що бойфренди співачки, як правило, молодші за неї.

Під завісу, коли квартальщики почали підбивати підсумки року, всі вирішили, що найкращою подією в 2015-му стало потрапляння нашої збірної на чемпіонат Європи з футболу. І під оплески залу на сцену вийшло кілька гравців. Квартальщики попросили передати колегам по збірній кілька подарунків. Наприклад, захиснику «Динамо» Хачеріді - французький розмовник (Євро-2016 пройде у Франції. - авт.), щоб він на зрозумілій мові міг пояснити судді, куди той повинен засунути картку і свисток.

А захиснику «Шахтаря» Ракицькому, який не співає гімн перед початком матчів, попросили передати слова: «Ще не вмерла Україна ...». Після цього футболісти кинули в зал кілька футболок і м'ячів з автографами.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...