Новий скандал в новій поліції: Харківські копи обстріляли відпочиваючих в парку

Прокуратура Харківської області проводить розслідування в кримінальному провадженні за фактом перевищення службових повноважень працівниками правоохоронного органу (ч. 2 ст. 365 КК України).

В харьковской полиции опять скандал. Фото: patrulpolice.com.ua.

Близько 6 години ранку 23 червня біля одного з розважальних комплексів в Олексіївському лугопарку сталася стрілянина, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За попередніми даними, конфлікт виник між відпочиваючими та правоохоронцями. Працівники поліції застосували травматичну зброю.

Двоє учасників конфлікту отримали тілесні ушкодження і знаходяться у лікарні.

Правоохоронці - працівники територіальних підрозділів ГУ НП в Харківський області проходять медичне обстеження на наявність алкоголю в крові.

Наразі з'ясовуються всі обставини події, проводяться першочергові слідчі дії. Максимальна санкція статті передбачає 8 років позбавлення волі.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...