Новий скандал за участі нової поліції: Житомирському копу не сподобалося пиво (відео)

У Житомирі поліцейський побився з охоронцем супермаркету через неякісне пиво.

В Житомирі поліцейський вилив "неякісне" пиво на охоронця магазину і вдарив банкою. Фото: vesti-ua.net.

Близько 3 години ночі 8 липня екіпаж патрульної поліції Житомира побачив конфлікт з участю трьох людей в магазині АТБ по вулиці Великій Бердичівській. Про це повідомила прес-офіцер патрульної поліції Діна Корчевна, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

«На місці з'ясувалося, що ініціатором конфлікту став діючий співробітник Житомирського відділу поліції, який працює в розшуку. Він був обурений якістю проданого напередодні в цьому ж маркеті пива і вилив вміст однієї банки на охоронця, а потім цією ж банкою вдарив його по голові. Такі діяння призвели до бійки з застосуванням фізичної сили, охоронцю на допомогу прийшов співробітник маркету», - повідомляє прес-офіцер.

В результаті бійки охоронець був госпіталізований. На місце події приїхала слідчо-оперативна група.

Як повідомляє Головне управління поліції, встановлено, що конфлікт стався близько 3 ночі в одній з цілодобових торгових точок. Поліцейський перебував у відпустці у зв'язку з сімейними обставинами (у нього помер батько).

Уранці 8 липня у ході розпочатого службового розслідування чоловіка було освідувано у медичному закладі щодо вживання алкоголю.

За наявною інформацією, в одного з охоронників-учасника інциденту, попередньо, забій м'яких тканин обличчя. За результатами з'ясування усіх обставин події прийматиметься рішення щодо відповідальності працівника поліції. Усі матеріали перевірки будуть передані до прокуратури для прийняття рішення відповідно до законодавства.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...