НП у Харкові з заручниками: Геращенко повідомив подробиці пограбування відділення "Укрпошти"

З грабіжником, який став після захоплення заручників терористом, ведуться переговори. Співробітники поліції та СБУ діють фахово й рішуче.

Відділення "Укрпошти", у якому терорист захопив заручників. Фото:Главком

У відділенні "Укрпошти" в Харкові в заручниках у озброєного предметом, схожим на пістолет, грабіжника перебувають дев'ять чоловік, серед яких працівники та відвідувачі. Крім того, двоє з присутніх у захопленій будівлі - діти. Про це написав народний депутат України ("Народний фронт") Антон Геращенко на своїй сторінці у Facebook, зазначають Патріоти України.

За його словами, хтось із людей встиг зателефонувати на номер 102 і викликати поліцію, яка прибула на місце події буквально через кілька хвилин.

"Грабіжник зрозумів, що він не може тепер спокійно покинути місце злочину з награбованим і прийняв рішення заявити про те, що він бере всіх у заручники. На цей момент відділення "Укрпошти" оточено співробітниками поліції. На місці перебуває начальник Харківської поліції Олег Бех та начальник Харківського СБУ Андрій Носач", - розповів Геращенко.

Він уточнив, що з грабіжником, який став після захоплення заручників терористом, ведуться переговори. Співробітники поліції та СБУ діють фахово й рішуче. Йому пропонується скласти зброю, відпустити заручників і здатися владі.

"Будемо сподіватися, що у терориста вистачить розуму скласти зброю і здатися, замість того щоб перед Новим роком отримати кулю снайпера в голову", - підсумував нардеп.

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...

"В його діях немає жодних порушень": Суддя, який вдвічі перевищив швидкість та наїхав на поліцейського, уникнув покарання

субота, 20 квітень 2024, 15:40

Друга Дисциплінарна палата Вищої ради правосуддя (ВРП) 17 квітня 2024 року розглянула дисциплінарну справу щодо судді Тульчинського районного суду Вінницької області Сергія Ковганича, затриманого поліцією у березні 2023 року за перевищення швидкості. Н...