НП у небі: У Львові відразу після зльоту загорівся літак (відео)

У прес-службі МАУ, яка є власником літака, відмовилися коментувати ситуацію в телефонному режимі, попросивши прислати офіційний запит.

Після вильоту зі Львова літак, що прямував до Києва, загорівся. Ілюстрація:galinfo.com.ua

У Міжнародному аеропорту "Львів" імені Данила Галицького незадовго після зльоту загорівся пасажирський літак авіакомпанії МАУ, що прямував до Києва. Про це повідомляє ZIK, інформують Патріоти України.

За наявною інформацією, через 15 хвилин польоту салон лайнера наповнився димом. Пілотам довелося повернути судно на злітну смугу. В аеропорту ж заявляють, що всі претензії тільки до авіаперевізника.

Пасажири стверджують, що відчули запах диму відразу після зльоту. "Був дим і сморід страшний. Люди всі кричали, бо щось горіло. Потім, як ми вийшли з літака, нам сказали, що, можливо, загорівся якийсь багаж. Але як багаж може загорітися, якщо ми всі проходили перевірку?" - розповіла одна з пасажирок на ім'я Любов.

Вона додала, що всіх пасажирів просто провели в зал очікувань без конкретних пояснень та інформації про те, що буде далі.

"Зараз всі мовчать. Нам сказали, нарешті підходити, щоб забрати багаж. Зараз ідемо здавати квитки, а що далі з нами буде, невідомо", - додала Любов.

Журналісти звернулися за коментарем з цього приводу до прес-служби аеропорту, де їм повідомили, що літак повернувся в аеропорт через 15 хвилин після зльоту.

"В аеропорту "Львів" всі системи функціонували в штатному порядку. Про те, що сталося на борту, потрібно звернутися до авіакомпанії МАУ, яка є власником цього літака. Зараз проводиться аналіз ситуації самою авіакомпанією", - заявили в аеропорту.

У прес-службі МАУ відмовилися коментувати ситуацію в телефонному режимі, попросивши прислати офіційний запит.

"Інколи змушений запитувати": Дуров заявив, що має українське коріння та вивчає мову

субота, 4 травень 2024, 7:45

Генеральний директор Telegram Павло Дуров заявляє, що розуміє 95% письмової української мови. Зокрема, він зазначив у Telegram, що українська мова була цікавою для нього з підліткового віку, оскільки родина його матері походить з України. Як лінгвіст з...

Важливий момент: Чи можуть Польща та інші країни силою повернути до України військовозобов’язаних чоловіків

субота, 4 травень 2024, 6:50

Польща, як і інші демократичні країни ніколи не підуть на такий крок, як видача Україні військовозобов’язаних чоловіків, яких вдома кваліфікують як ухилянтів, а за кордоном вони визнані біженцями. А консульське обслуговування громадян стосується внутрі...