"Обезьяны неспокойны, вещички собирают. Пусть все выносят, заработаем, лишь бы не с этими оккупантами!": Мешканці Дебальцевого чекають повернення в Україну

В окупованому місті жителі обурені закриттям єдиного підприємства, яке годувало всіх містян.

Ілюстрація:UkrMediaСьогодні в окупованому Дебальцеві відбулася історична подія: у місті закрили єдине містоутворююче підприємство, яке годувало всіх жителів. Ватажок "ДНР" Олександр Захарченко із запізненням на п'ять днів все ж зібрався з силами і приїхав у місто, щоб залишити без роботи сотні людей. Про це пише Диалог, передають Патріоти України.

З 1 січня рішенням окупантів залізничний вузол в Дебальцевому офіційно закривається, залізничників розпускають. Як не дивно, мирні жителі побачили в цій новині лише позитив. На думку городян, ватажок "ДНР" викручується, як може, а закриття підприємства - доказ того, що бойовики скоро відступлять, передавши Дебальцеве під контроль Києва.

"Ну, наконец-то! Оставят Украине одни руины – ну ничего. Справимся. Другие города восстановили, и наш восстановят. Обезьяны неспокойны, говорят, вещички собирают. Тянут все, что еще где-то плохо залежалось. Да пусть все выносят, заработаем - купим новое, лишь бы не с этими оккупантами!”

“Обидно, что за почти три года превратили и без того не цветущий наш город в помойку. Боятся они страшно, вот и начинают сворачивать свои бизнесы и тайные делишки. Жалко, что люди потеряли работу, но когда вернется мир – вернется и работа, и жизнь!”

“Всех борцов за русский мир – в Сибирь. Пусть там борются за права обездоленных и, желательно, пусть борются на лесоповале! Всем мир!"- коментують городяни.

До речі, багато хто звернув увагу на посилену охорону Захарченка.

"Судя по охране, боится наш вождь тоже нехило, хотя все вокруг родненькие, да и лифтов нет в отделении)))", - висміяли жителі Дебальцевого сек'юріті Захарченка.

Ситуація стає критичною: Україні загрожує гостра нестача робочих рук, незабаром країна потребуватиме мільйонів робітників

четвер, 25 квітень 2024, 6:39

Вже найближчим часом Україна може зіткнутися з гострою нестачею робочої сили. За оцінками фахівців, для того, щоб до 2030 року підтримати щорічне зростання ВВП на рівні 5-7%, країні не вистачатиме до 4,5 млн робочих рук. Про це повідомив виконавчий дир...

Оце так! У Львові дружину військовозобов’язаного засудили до 3 років позбавлення волі за укладення фіктивного шлюбу

четвер, 25 квітень 2024, 6:30

У судовому реєстрі повідомляється, що суд у Львівській області визнав жінку-інваліда 3 групи винною у незаконному переправленні особи через державний кордон, передають Патріоти України. Як йдеться у матеріалах справи, жінка, будучи інвалідом 3 групи, в...