Обласна СБУ дрихне або у відпустках: "Украина — часть России" - На Сумщині провели колабораціоністський літній табір (фото)

У сосновому заповіднику "Буймерівка" літній табір організував Російський культурний центр Сумської області та Організація юних розвідників Сумщини за підтримки представництва Росспівробітництва в Україні.

Фото:Facebook

У Сумській області, в сосновому заповіднику "Буймерівка" пройшов літній табір, який організував Російський культурний центр Сумської області та Організація юних розвідників Сумщини за підтримки представництва Росспівробітництва в Україні. Про це на своїй сторінці в Facebook написала Наталя Іщенко, передають Патріоти України.

"Я так понимаю, в Сумской области уже упразднили СБУ, а может и всю украинскую власть. "Летний лагерь для молодых соотечественников, организованный Русским культурным центром Сумской области и Организацией юных разведчиков (!!! — Авт.) Сумщины при поддержке Представительства Россотрудничества в Украине, прошёл в замечательном уголке природы — сосновом заповеднике "Буймеровка" Сумской области. В работе лагеря приняли участие 50 молодых граждан Украины из Сумской области, Полтавы, Харькова, а также гости из Литвы", — написала вона.

На сайті Росспівробітництва агітують батьків і їх дітей, запевняючи, що "краще одна участь в таборі, ніж сто оповідань про нього".

Перейдуть в онлайн-формат: Росія скасовує проведення ходи "Безсмертний полк"

вівторок, 23 квітень 2024, 19:40

У Москві скасовано проведення ходи «Безсмертний полк» 9 травня. Натомість подія відбудеться в онлайн-форматі. Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на організаторів акції, передають Патріоти України. Як заявила перша заступниця голови комітету...

"Ніхто з його рідні в РФ більше не живе, але...": Легенда українського тенісу звинуватив зірку Росії в лицемірстві

вівторок, 23 квітень 2024, 19:28

За словами спортсмена, він вважає Медведєва лицеміром, який не висловився про війну в Україні. «Я знаю, що він із сім'єю виїхав із Росії у 2017 році. Ніхто з його близьких у Росії не живе. Але він, як риба, набрав у рот води, він досі мовчить і нічого ...