Обожнювач країни-агресора: У Дніпропетровськ на заробітки їде скандальний учасник відбору на "Євробачення"

Паралельно з тим, співак має щільний концертний графік у Криму і Росії.

SUNSAY. Фото: ЖЖШоу фіналіста національного відбору на Євробачення 2016 Андрія Запорожця, більш відомого як SUNSAY, у Дніпропетровську заплановане на 9 квітня, повідомляють Патріоти України з посиланням на 056.ua.

Варто зазначити, що у фіналі відбору SUNSAY з Харкова посів третє місце. При цьому один із суддів Андрій Данилко дорікнув музиканта в тому, що його пісня не може брати участь в конкурсі, тому що була вже раніше опублікована на сервісі YouTube. А Руслана попросила виконавця пояснити свою громадянську позицію і прокоментувати свій щільний концертний графік у Криму і Росії.

"Мені хочеться від тебе почути - ти людина світу і планети взагалі, або все-таки українець? Я хочу почути твою позицію зараз. Джамала співала про Крим, і ти вважаєш нормальним, що ти виступав в Криму?", - запитала Руслана.

У відповідь Запорожець сказав, що очікував подібного запитання. "Я спробую пояснити свою позицію. У мене є друзі по всьому світу. Але, є такі культурні мости, скрізь є люди, з якими ми робимо музику разом. У мене в Санкт-Петербурзі половина музикантів. Я розумію, що моя позиція не збігається з позицією інших людей, але я не можу розривати ці мости. Я з Харкова, я говорю російською мовою і граю з російськими музикантами", - відповів фронтмен гурту SunSay.

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...

"Це ж неподобство – спілкуватись мовою ворога": Милованов розповів історію про російськомовних бійців ЗСУ у США

середа, 1 травень 2024, 22:29

Ексміністр економіки Тимофій Милованов розповів історію, як у США російськомовні українські військові здивували українську діаспору. Про це він написав у Facebook, передають Патріоти України. "Російська мова в Україні. Що скаже про це діаспора. Приколь...