Ображена Корольова подала в суд на СБУ

Рупор російської пропаганди співачка українського походження Наташа Корольова (Поривай) просить московський суд скасувати протиправне, на її думку, рішення СБУ.

Наташа Корольова. Фото: Телеграф.

Російська співачка Наталя Корольова, чиє справжнє прізвище Поривай, таки узялася судитися проти СБУ. Артистка, якій заборонено на п'ять років з'являтися в Україні, подала позов до Окружного адміністративного суду міста Києва. Про це повідомляється на сайті відомства, передають Патріоти України.

Корольова просить "визнати протиправним та скасувати рішення СБУ".

"Суд відкрив провадження у даній справі та призначив судове засідання на 16 березня 2017-го року", - йдеться у повідомленні суду.

Нагадаємо, в жовтні СБУ офіційно заборонила Наталі Корольовій перетинати кордон України. Рішення діє найближчі п'ять років.

Сама артистка досить різко відреагувала на це, заявивши, що світ збожеволів у тій частині, де Україна. А її чоловік-стриптизер Сергій Глушко взагалі назвав СБУ дебілами.

Про намір оскаржувати рішення про заборону в'їзду Корольова заявила ще на початку листопада.

Хтось гниє, а в когось все нормально: Речник Повітряних сил ЗСУ жорстко пояснив, коли закінчиться війна

вівторок, 7 травень 2024, 23:05

Речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш поділився особистою думкою про те, коли може закінчитися війна з Росією, передають Патріоти України. Він наголосив, що ситуація дуже мінлива: ми пам’ятаємо, як ще влітку минулого року покійний очільник ПВК "Вагнер" ...

Годі "пишатись": У Берліні на 8 і 9 травня заборонили вивішувати російські триколори біля радянських меморіалів

вівторок, 7 травень 2024, 22:42

У Берліні на 8 і 9 травня заборонили вивішувати біля радянських меморіалів російські прапори, георгіївські стрічки та символи, які прославляють російсько-українську війну. Про це повідомляє RBB24 з посиланням на берлінську поліцію, передають Патріоти У...