Обурились через неповагу: Працівники ферми, яких поселили поруч із вівцями, зв’язали свого роботодавця й викрали його "Mercedes"

Зловмисники мають попередні судимості, а одного з них саме розшукувала поліція.

Ілюстрація: http://www.agrosoyuz.com

Вночі до Баштанського відділку поліції на Миколаївщині надійшло повідомлення від керуючого фермою про те, що на територію підприємства увірвалися четверо чоловіків, серед яких заявник упізнав своїх найманих робітників. Нападники побили його, приставили ніж до горла і зв'язали. А потім, відібравши мобільний телефон, сіли в автомобіль потерпілого і поїхали.

Як повідомила начальник відділу комунікації Ольга Передеренко, про розшук злочинців і встановлення місця знаходження автомобіля були направлені орієнтування у підрозділи поліції області та сусідніх регіонів. Вже через кілька годин наряд патрульної поліції в Миколаєві на затримав викрадений автомобіль із підозрюваними.

П'яні викрадачі у віці від 37-ми до 59-ти років зізналися, що вони вирішили скористатися автівкою свого роботодавця, щоб виїхати за межі Баштанського району, а потім планували кинути машину і «розбігтися».

Усі четверо виявилися раніше судимими за майнові злочини. Родом були з різних районів Миколаївської області, один — із Херсона. Ні документів, ні місця проживання ніхто з них не мав. Одного з хлопців розшукувала поліція Очаківського району.

За словами зловмисників, працівники на цій фермі довго не затримувалися. Місяць тому їх взяв на ферму керуючий для підсобних робіт, пообіцявши їжу і зарплату. Однак для ночівлі було надано приміщення поруч із вівцями, а гроші господар відмовлявся платити, видаючи працівникам тільки їжу. Тому робітники, вирішивши «покарати» свого роботодавця, напали на керівника і відібрали автомобіль.

Сам потерпілий розповів, що напередодні абсолютно мирно повечеряв із робочими, всі пішли спати і ніщо не віщувало нападу. Після того, як нападники поїхали на машині, йому вдалося самостійно розв'язати мотузку, дістатися до села і викликати поліцію. Всі четверо розбійників перебувають під вартою.

Україну накриє травневий сніг: Синоптики уточнили прогноз

неділя, 5 травень 2024, 5:58

В Україні травень обіцяє бути сніжним. Сніг торкнеться кількох районів країни. Раніше ми писали, що сніг випаде на початку місяць, прогноз мінився, синоптики говорять що засніжить в середині травня. Про це повідомляє Ventusky. . Мешканці таких областе...

Альо, Кличко! Столична влада своєю бездіяльністю сприяє втраті комплексу унікальних артефактів Київської Русі на Поштовій площі

неділя, 5 травень 2024, 5:00

Безцінні пам'ятки 1000-літньої історії зроблені археологами під час реконструкції Поштової площі потребують термінової консервації, про що добре відомо "батькам міста". Однак шість років КМДА та мер не спромоглися зробити обіцяні роботи та заснувати музей