Очаків прощався з морпіхами-героями, котрі загинули в нерівному бою на Донбасі (фотофакти)

Під час траурної церемонії мешканці міста плакали, віддаючи останню шану загиблим героям.

Очаків прощається з морпіхами-героями. Фото:http://ochakov-segodnya.com.ua/

У місті Очакові Миколаївської області відбулася траурна церемонія прощання городян з двома десантниками, які загинули в ході антитерористичної операції на Донбасі. Відповідні фото опублікував сайт Очаків сьогодні, зазначають Патріоти України.

Відзначається, що похорони "морських котиків" відбулися 5 березня. Один із загиблих військових був кадровим військовослужбовцем 73-го центру спеціальних операцій, жителем Очакова, а другий - мобілізованим добровольцем з Тернопільської області.

Як повідомлялося, морський спецназ 73-го морського центру спеціального призначення зазнав втрат 4 березня.

А у Тернополі зустріч героя АТО Юрія Горайського у неділю, 6 березня, почалася зі скандалу: дружина загиблого прогнала голову Тернопільської облдержадміністрації Степана Барну та голову Збаразької райадміністрації Анатолія Качку з місця події.

"З'являються ініціативи": Кого з українок можуть мобілізувати до ЗСУ

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:56

В Україні формують добровольчий підрозділ БПЛА для жінок, який працюватиме в тісній інтеграції з Силами оборони. Про це днями повідомив командир роти ударних БПЛА "Орден Сантьяго" Ігор Луценко, передають Патріоти України. За його словами, набір здійсню...

На Україну насувається сильне похолодання, температура впаде до -3°, - синоптик

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:38

В Україні очікується доволі сильне та тривале похолодання, передають Патріоти України з посиланням на синоптика Ігоря Кібальчича. "У першій декаді відбудеться відчутне похолодання, яке триватиме орієнтовно до середини місяця, після чого температура поч...