"Очередная чудо-"Рута". Реальный скотовоз": У мережі поділилися враженнями про пекельну поїздку у новій маршрутці в Києві (фото)

У такому транспортному засобі дуже тісно і некомфортно їхати.

Пасажир поскаржився на нові маршрутні таксі в Києві, в яких дуже тісно, неможливо розминутися і навіть зручно сісти. Про свою поїздку Роман Бураковський написав на сторінці спільноти "Транспорт Києва" в Facebook, передають Патріоти України.

"Очередная чудо-"Рута". Укороченная база, 11 сидячих мест и две (!) ступеньки в виде буквы "Г" в салоне с низкопольной передней площадкой и поручнем-шестом посредине", - зазначив Бураковський.

За його словами, їхати було дуже некомфортно і тісно.

"Реальный скотовоз, щиколоткой уперся в ребро ступеньки, узко, больно. Пассажиры стоят в том числе и на узкой ступеньке. Разминуться тяжело. Зимой вангую каток на этом танцполе", - додав пасажир.

Він уточнив, що мова йде про маршрут 442Д.

"За все это удовольствие и комфорт, напомню, 6 грн при длине кольцевого маршрута 11 км", - резюмував чоловік.

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...

В Ірані репера Томаджу Салехі, який підтримує Україну, засудили до смертної кари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:40

Влада Ірану, яка раніше засудила до смертної кари українського ведучого, винесла смертний вирок реперу Томаджу Салехі. Покарання виконавець отримав через участь в антиурядових протестах 2022-2023 років. Як пише Reuters, репера визнали винним у "поширен...