Одеса рулить: В мережі показали, як місцеві патрульні везуть п'яного туриста на базарній тачці (відео)

Дебошир кричав, брикався і розмахував ногами – довелося викликати швидку допомогу.

Ілюстрація. Фото: od.vgorode.uaВ Одесі поліція прокотила чоловіка на вантажному візку. Відеозапис розмістив в мережі користувач Ванька Недялков, передають Патріоти України.

Інцидент стався на пляжі 16-ї станції Великого Фонтану. За словами очевидців, чоловік був п'яний і неадекватно поводився. З-за цього на пляж викликали поліцію. При затриманні чоловік чинив опір, тому правоохоронцям довелося провести його на тачці. У цьому їм допомагали місцеві жителі.

"Експрес-доставка", — пожартував на відео один із співробітників служби охорони. Також на записі видно, як затриманий голосно кричить, виривається і розмахує ногами.

Як з'ясували правоохоронці, чоловік з дружиною заснув на пляжі, при цьому їх дитина обгоріла на сонці. Крім поліції, на місце події викликали і швидку.

Фініш? Ломаченко задумався над завершенням кар'єри

вівторок, 7 травень 2024, 1:45

Український боксер Василь Ломаченко (18-0, 9 КО) готовий завершити свою професійну кар'єру. Про це 36-річний спортсмен розповів у коментарі Fox Sports, передають Патріоти України. Наступний бій українець проведе за титул IBF у легкій вазі проти австрал...

Почнеться епоха вимирання? Вчені попередили про нову загрозу екологічної катастрофи

вівторок, 7 травень 2024, 0:30

Чисельність багатьох видів джмелів у всьому світі скорочується. Через аномальну спеку їх гнізда перегріваються, внаслідок чого гинуть цілі виводки личинок. Вчені попереджають, що планеті загрожує нова екологічна катастрофа, якщо на Землі повністю зникн...