Одеса вам не скрепа, а щирий Бандерштадт: місцевий суд заборонив 9 травня вивішувати у місті "Прапор Перемоги" (фотофакт)

​Одеська міська організація ВО "Свобода" виграла відповідний позов у ​​міськвиконкому.

Ілюстрація:tyzhden.ua

"Тільки що отримав Постанову Приморського районного суду міста Одеси, згідно з якою Одеська міська організація ВО "Свобода" виграла суд в Одеської міської ради "щодо використання копії так званого Прапора Перемоги" під час проведення офіційних заходів та урочистостей, присвячених Другій Світовій війні", - повідомив керівник міськорганізації "Свобода" Сергій Солтасюк. Про це пише місцевий сайт 048.ua, інформують Патріоти України.

Тепер міськрада зобов'язана за рішенням суду скасувати прийняті раніше рішення і не використовувати жодної, крім як державної символіки під час святкування дат, пов'язаних з Другою Світовою війною.

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...