Одеський Майдан триває: Активісти продовжують блокувати обласну прокуратуру через Стоянова

Одеський Прокурорський Майдан прийняв рішення про повне блокування прокуратури Одеської області з 9 години ранку 12 квітня 2016 року.

Протест активістів під Одеською обласною прокуратурою. Фото:048.uaВ Одесі активісти, що виступають за відставку прокурора Одеської області Миколи Стоянова, заявили про повне блокування будівлі обласної прокуратури на вулиці Пушкінській. Про це повідомляє видання Одесская жизнь, інформують Патріоти України.

"У зв'язку з повним ігноруванням Генеральною прокуратурою і президентом України подій в Одесі, а також з огляду на кричуще порушення Генеральною прокуратурою у випадку з Миколою Стояновим закону України "Про очищення влади", Одеський Прокурорський Майдан прийняв рішення про повне блокування прокуратури Одеської області з 9 ранку 12 квітня 2016 року. Ми беремо на себе виконання закону", - наводить видання повний текст заяви активістів.

Активісти також поспілкувалися з першим заступником прокурора Олегом Жученком і попередили його про завтрашні акції блокади.

Як повідомлялося раніше, учасники "прокурорського майдану" помітили у неділю 10 квітня, що одеські прокурори поспішно вивозять документи з будівлі обласного відомства. Це вони пов'язують з перевіркою Адміністрацією президента прокуратури Одеської області під керівництвом Миколи Стоянова.

Заморозки та холод доведеться ще потерпіти: Синоптик розповів, коли повернеться тепло

понеділок, 13 травень 2024, 5:58

Погода в Україні упродовж тижня, з 13 по 19 квітня, буде переважно холодною, місцями будуть йти короткочасні дощі, а в деяких місцях навіть грози. Вночі у частині областей нашої держави не виключені заморозки до -3 градусів. Про це розповів кандидат ге...

У льодах альпійського перевалу, що в середньовіччя був важливим пунктом сполуки між Італією і північнішою Європою, знайшли тіло мандрівника з багатою зброєю і солідними коштами (фото)

понеділок, 13 травень 2024, 3:25

Такий дуже не рядовий подарунок археологи отримали завдяки процесу танення льодовиків, що вже кілька десятиліть оголяють шар за шаром намерзле протягом попередніх століть. Вчені мандрують льодовиками Швейцарії та Італії, що повільно тануть, і відшукую...