Одесити розігнали збіговисько сепаратистів (відео)

Ініціатором сепаратистського зібрання стала відома екс-регіоналка та прихильниця і добра знайома терориста Захарченка Вікторія Шилова.

Сепаратисти в Одесі намагаються підняти голову. Ілюстрація:http://uainfo.org/

Як повідомили активісти громадського об'єднання "Оберіг", сепаратисти під личиною руху "Антивійна" мали намір 21 січня 2016 року провести в Одесі таємну прес-конференцію щодо Мінських домовленостей та обміну полоненими. На неї були запрошені завсідники сепаратиських шабашів на Куликовому полі, яких одесити давно прозвали "куликовцями", зазначають Патріоти України з посиланням на сторінку ГО "Оберіг" у Facebook.

Ініціювала цей захід Вікторія Шилова - нині лідер ГР "Антивійна", а раніше регіоналка, яка приїхала в Одесу для координації дій одеських сепаратистів. Вікторія, називаючи себе громадською активісткою, є завсідником російських пропагандистських ефірів, а також неодноразово була помічена на території ДНР в компанії Олександра Захарченка.

На запитання патріотів, яке відношення збирачка грошей для злочинних бойовиків і постійний візитер до окупантів має до Мінських домовленостей, сепаратистка відповісти не змогла. Вона лише просила, щоб її вдарили і заявила, що її прадід воював разом з Богданом Хмельницьким.

Хоч не втямки провокаторші, що Хмельницький помер у 1657 році, тоді, як прадід Шилової, судячи з її віку, міг народитися лише в ХХ столітті.

Ще до початку прес-конференції на її учасників чекали активісти "Самооборони Одеси", ГО "Оберіг" і "Ради громадської безпеки", які переконані, що цей захід - чергова спроба дестабілізувати ситуацію в регіоні. Вони заблокували приміщення в готелі «Вінтаж» на вулиці Успенській, де мав відбутися запланований шабаш. Після словесної перепалки між опонентами зустріч відмінили.

А наступного дня невгомонні сепаратисти вийшли на мітинг біля приміщення Одеської обласної адміністрації. Там зібралося близько 20 «куликовців» і приблизно стільки ж проукраїнських патріотів.

«Куликовці», серед яких було чимало пенсіонерів, розгорнунули плакати "Ні війні", говорили про "страхіття бандерівців" і нелегке життя при правлінні "хунти". Проукраїнські ж активісти розгорнули державний прапор і виконували національний гімн, вітаючи один одного з днем Соборності України.

А на противагу "куликовцям" вони підняли плакат з гумористичним закликом "Ні морозам". Як вважає лідер "Ради громадської безпеки" Марк Гордієнко, мітинг проти підвищення тарифів був лише способом створити "картинку" для російських ЗМІ. Провести сепаратистам мітинг завадили представники Нацгвардії, які вийшли з будинку ОДА і відвели пенсіонерів на тролейбусну зупинку.

Відео з прес-конференції:

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...