Однак і "зайвого" мільярда у Кремля вже немає: Щорічно на утримання ОРДЛО Росія витрачає $1 млрд, але завдяки санкціям втрачає $100 млрд, - Тука навів цікаву арифметику (відео)

Тому зараз головним завданням для Путіна є за будь-яку ціну позбутися санкцій, пояснив заступник міністра.

Георгій Тука. Фото:скрін відео

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука заявив, що на утримання ОРДЛО Росія щорічно витрачає $1 млрд. Про це він повідомив в інтерв'ю 5 каналу, передають Патріоти України.

"На утримання ОРДЛО Росія зараз приблизно витрачає $1 млрд щорічно. Завдяки санкціям, які введені проти Росії, вона втрачає $100 млрд. Зараз головне завдання Путіна - позбутися міжнародних санкцій", - зазначив Тука.

За його словами, президент Росії Володимир Путін прагне досягти повного або часткового контролю над Україною, насамперед у питаннях зовнішньої політики.

Тука також додав, що він противник будь-якої федералізації. "Ніякої федералізації. Я категорично проти федералізації та особливого статусу Донбасу", - пояснив заступник міністра.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...