"Однією гнидою менше": На Луганщині СБУ затримала інформатора терористів (відео)

Протягом червня-листопада 2016 року зловмисник збирав і передавав бойовикам інформацію про місця дислокації, переміщення військової техніки нашої армії.

СБУ. Фото: УНІАН

Активного учасника інформаторської мережі терористичної організації "ЛНР" затримали в Луганській області співробітники Служби безпеки України. Про це повідомляє прес-центр СБУ, передають Патріоти України.

Протягом червня-листопада 2016 року за завданням бойовиків зловмисник збирав і передавав терористам інформацію про місця дислокації, переміщення військової техніки і особового складу підрозділів АТО. Під час обшуку за місцем проживання інформатора правоохоронці вилучили доказові матеріали, що підтверджують його протиправну діяльність на користь НЗФ терористичної організації "ЛНР".

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

У Німеччині жорстоко побили переможця Ліги Європи-2022

вівторок, 30 квітень 2024, 23:43

Півзахисник Герти, яка виступає у другій Бундеслізі, Аймен Баркок був побитий в одному із нічних клубів Берліна. Про це пише Bild, передають Патріоти України. Повідомляється, що інцидент відбувся в неділю близько 4:30 ранку. Невідомі побили Аймена по о...

На Волині 19-річна мама отримала підозру за те, що заморила голодом власну дитину

вівторок, 30 квітень 2024, 22:55

На Волині через умисні дії матері немовля не прожило і двох місяців. ЇЇ підозрюють у тому, що заморила дитину голодом. Про це повідомляє прокуратура Волині, передають Патріоти України. «За процесуального керівництва прокурорів Луцької окружної прокурат...