Одружитися на КПП: В Кабміні пообіцяли вирішити проблему адміністративних послуг для українців на окупованих територіях

Україна має намір врегулювати проблему, що виникла з наданням громадянам України в окупованих регіонах визначених послуг, причому здійснювати ці послуги будуть на контрольованих ділянках, на пунктах пропуску.

Ілюстрація:MN24.com.ua

Український уряд до середини весни 2017 року вирішить проблему з наданням адміністративних послуг, які стосуються реєстрації актів цивільного стану та видачі паспортів громадян України тим, хто знаходиться на окупованих землях Донбасу. Про це пише Диалог, передають Патріоти України.

Така інформація стала відома завдяки оприлюдненню Плану КМУ щодо реалізації внутрішньої політики України на тимчасово окупованих територіях в Донецькому і Луганському регіонах.

В даному документі сказано, що Україна має намір врегулювати проблему, що виникла з наданням громадянам України, які перебувають в неконтрольованих районах Донецької і Луганської областей, визначених послуг (таких як реєстрація шлюбу, видача паспортного документа громадянина України).

Також в пункті Плану відзначено, що здійснювати ці послуги будуть на контрольованих ділянках, на пунктах перетину лінії розмежування, тобто одружитися і отримати паспорт з часом можна буде на КПП.

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...