Один з фігурантів спроби держперевороту у Чорногорії пов'язаний з Міноборони РФ і брав участь в окупації Криму

Олександр Сінджелич давав військовим РФ рекомендації по відбору кандидатур сербських "добровольців", та допуску їх до участі в окупації українського півострова.

Олександр Сінджеліч. Фото:https://realist.online/a

Засновник радикальної організації "Сербські вовки" Олександр Сінджелич, який є одним з обвинувачених у спробі державного перевороту в Чорногорії, має зв'язки в міністерстві оборони Росії. Про це повідомляє Крим. Реалії з посиланням на відео зі словами Сінджелича, передають Патріоти України.

Відзначається, що дане відео було представлено співрозмовником Сінджелича – сербським політологом, директором Фонду СЕАС Венциславом Буйічем. За його словами, запис датується 11 березня 2015 року.

Зокрема, Сінджелич заявив, що особисто піде в Міноборони РФ пояснювати необхідність арешту такогособі Братислава Живковича. Буйіч пояснив, що Живкович є одним з "четників" – сербів, які приїхали на так званий "референдум" у Криму 16 березня 2014 року.

За словами сербського політолога, з контексту розмови випливає, що саме Сінджелич давав військовим РФ рекомендації по відбору кандидатур сербських "добровольців", та допуску їх до участі в окупації Криму.

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...