Окраса Одеського свята: Джамала у розкішній сукні з шлейфом вразила присутніх на церемонії відкриття кінофестивалю (фото)

Вишукане вбрання від українського дизайнера і чарівна посмішка – Джамала, як завжди, неперевершена.

Джамала на Одеському кінофестивалі. Фото: ru.tsn.uaЗірка з'явилася на святі разом із продюсером та PR-директором. Тріумфаторка цьогорічного "Євробачення" Джамала, яка зворушила прихильників світлинами із татом, відвідала церемонію відкриття сьомого міжнародного Одеського кінофестивалю, пишуть Патріоти України з посиланням на ТСН.

Артистка позувала фотографам на червоній доріжці у довгій сукні авторства українського дизайнера Івана Фролова. Її вишукане вбрання та щира посмішка надзвичайно сподобалися підписникам сторінки мікроблогу виконавиці, про що вони повідомили у коментарях.

Яку пенсію можна буде отримати з зарплатою 10 тис. грн

неділя, 28 квітень 2024, 8:45

В Україні з зарплатою в 10 тис. грн та з 35 роками стажу можна розраховувати на пенсію, розмір якої сягає всього 2818,8 грн. Розмір виплати залежить від кількох показників, передають Патріоти України. Про це йдеться в публікації OBOZ.UA. Так, згідно з ...

У Німеччині росіянин зарізав двох українців. Підозрюваного затримали по гарячих слідах

неділя, 28 квітень 2024, 8:41

Увечері суботи, 27 квітня, у німецькому місті Мурнау на території торгового центру виявили двох молодих українців з ножовими пораненнями. У вбивстві підозрюють громадянина Росії. Про це повідомила місцева поліція. Зазначається, що 36-річний потерпілий ...