Окупанти, одним словом: Бойовики "ЛНР" б'ють та кладуть обличчям у калюжу тих, хто прямує на КПП "Золоте"

Георгій Тука вже заявив про рішення тимчасово закрити пункт пропуску, щоб не наражати людей на небезпеку.

КПВВ "Золоте". Фото: Fаcebook

Бойовики "ЛНР" не дають мешканцям з окупації перетнути відкритий КПП "Золоте", а тих, хто намагається проїхати, витягують з автівок та б'ють. За півгодини до відкриття нового КПВВ "Золоте" представники самопроголошеної "ЛНР" заявили, що з ними відкриття пункту пропуску в цьому напрямку було не узгоджено. Про це повідомляє спільнота Донбас SOS у Facebook, передають Патріоти України.

Заручниками ситуації стали звичайні люди: ті, кому "пощастило" першими перетнути КПВВ "Золоте" в напрямку непідконтрольних територій, досі стоять під знаком Первомайськ. Там близько 500 осіб - в основному, жінки і люди похилого віку.

"Ситуація вийшла абсурдна: перетинаючи КПВВ "Золоте", люди були змушені об'їжджати або обходити пішки нульовий пост самопроголошеної "республіки", не пропускали навіть старих. З непідконтрольної території не випускали нікого, аргументуючи це тим, що "проїзд закритий", - йдеться у повідомленні.

Старших людей, які намагалися виїхати з "ЛНР", витягли з машини та вдарили прикладом.

Підсумком стало повідомлення в твіттері очільника Лугвнської ВЦА Георгія Туки такого змісту: “Аби не наражати людей на небезпеку, прийняте рішення про тимчасове закриття КПВВ в Золотому”.

"Створюється стійке враження що, по-перше, влада самопроголошеної "ЛНР", судячи з усього, проти того, щоб функціонував коридор. Це підтверджується тим, що два дні тому дорога на їхньому блокпосту була перегороджена плитами, а сьогодні там стоять два КамАЗа замість плит. Тобто готувалися відкрити, але не наважилися", - йдеться у повідомленні.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...