Окупанти в істериці: На адмінкордоні з Кримом розпочалася "радіодуель"

Окупаційна влада з усіх сил намагається заглушити українське радіомовлення, яке нещодавно покрило частину анексованого півострова завдяки збудованій на Чонгарі вишці.

Українське радіомовлення в Криму потужніше за потуги окупантів. Ілюстрація:khersonci.com.ua

На адміністративному кордоні з Кримом відбувається "дуель" між радіостанціями, які мовлять з території материкової України, і радіостанціями з окупованого півострова. Про це повідомив член Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Сергій Костинський, передають Патріоти України з посиланням на Крим.Реалії.

"На адмінкордоні у нас відбувається "радіодуель". І вона проходить за правилами, які ми встановлюємо. За їхніми (оккупаційної влади Криму - ред.) ініціативами видно, що вони не мають ресурсів", - заявив Костинський.

Він також додав, що мовлення з території окупованих Красноперекопська і Джанкоя здійснювалося і раніше та охоплювало певну частину Херсонської області.

За його словами, після встановлення вишки на Чонгарі і збільшення вишки в Чаплинці Україна може покрити своїм мовленням більшу територію Криму, ніж російські радіостанції охоплюють у Херсонській області.

"Тому що у нас більш потужні передавачі і на адмінкордоні стоїть вишка. Протягом цього року питання щодо мовлення окупантів на Херсонщину ми постараємося вирішити. Це допоможе нам створити закон "Про особливий режим мовлення", - додав Костинський.

Слід нагадати, що ліцензію на мовлення в Криму отримали "Українське радіо" (суспільне мовлення), місцева херсонська радіостанція, кримськотатарське радіо "Meydan", "Радіо кримських громад".

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...

"Легким движением руки...": З російської фігуристки злетіли штани під час виступу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:44

З російською фігуристкою Єлизаветою Туктамишевою трапилася курйозна ситуація під час шоу у Владивостоці, повідомляють Патріоти України. Туктамишева з’явилася на льоду у червоному костюмі та розпочала виконувати свій номер під пісню популярної співачки ...