Окупанти з Криму включили "глушилки": активісти блокади залишилися без зв'язку, - ПС

Активісти блокади Криму, які зараз охороняють кордон між окупованим півостровом та материковою Україною, залишились без будь-яких засобів зв’язку.

Блокада Криму.

У «Правому секторі» заявили про те, що окупанти «глушать» штаби акції протесту. Активісти вже заявили про готовність до найгіршого розвитку подій. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Преса України.

Представники одного із штабів мирної акції «Блокади Криму» заявили про те, що починають підготовку до захисту власних позицій на кордоні із окупованим Кримом. До таких дій активістів нібито «закликали» окупанти, які «глушать» зв'язок.

«Зараз у оперативному штабі операції відсутній будь-який зв'язок. Не працює жоден оператор мобільного зв'язку, відсутні світло та інтернет. Хто саме «глушить» зв'язок ми наразі з'ясовуємо, проте не виключаємо, що це діло рук окупанта. Наразі ми готові до будь-якого (навіть силового) розвитку подій з «того» боку, адже на півострові введений режим надзвичайного становища», - повідомили активісти «Блокади Криму».

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...