Олег Скрипка розповів про оману Андрія Макаревича щодо українців

Відомий музикант продовжує вважати, що росіяни та українці - це один народ.

Андрій Макаревич. Фото: cinemate.cc.

Український музикант, лідер гурту "ВВ" Олег Скрипка розкритикував російського музиканта, лідера групи "Машина часу" Андрія Макаревича за шовінізм. Про це Скрипка сказав в інтерв'ю Главкому, передають Патріоти України.

"З Макаревичем спілкувався півроку тому. Світла і смілива людина, але все одно – росіянин. У нього досі існує уявлення, що ми – єдиний народ. Спілкувався також з найкращою частиною російського суспільства - «Квартет І», тим паче вони з Одеси. І вони також абсолютно не усвідомлюють ситуації.

Їм розказують, що у нас хунта, вони просто не знають про сотні українців, які сидять у російських в’язницях. Вони не знають про Савченко і Сєнцова", - розповів музикант.

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...