"Он отвечал на все вопросы сам": У мережі висміяли похвалу Стоуна для Путіна

Американський режисер хотів зробити комплімента президенту РФ, а втрапив у халепу.

Фото: inform-ua.infoКористувачі мережі інтернет знайшли новий привід для того, щоб посміятися над російським президентом Володимиром Путіним, повідомляють Патріоти України.

Журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов опублікував у своєму Twitter черговий кадр фільму про Путіна, який зняв американський режисер Олівер Стоун. Фотографію журналіст підписав словами американця про те, що під час зйомок російський президент самостійно відповідав на запитання.

"Нехай вже одружаться, чи що?" "Схоже Стоун стане громадянином РФ", "...і отримає квартиру в Грозному...", "Блін, відповідати на запитання самому вже є нечуваною гідністю?", "Не дивно, він же їх і придумав (питання)", - коментують запис користувачі соціальної мережі.

Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...