"Она сейчас на восьмой iPhone насобирает": Мережу обурила служителька храму у Ростові із дорогим смартфоном (відео)

На відео видно, що в момент розмови по телефону служниця у храмі складала в сумку зібрані пожертвування.

Скрін відео

Відвідувач церкви в Ростові-на-Дону зняв на відео служительку місцевого храму, яка розмовляла по золотому iPhone 7. Жінка при цьому діставала гроші з ящика пожертвувань. Запис потрапив у соцмережі, де інтернет-користувачі почали обурюватися побаченим, передають Патріоти України.

На записі видно, як жінка у білій хустині і в скромній чорній кофтинці стоїть на колінах на підлозі в церкві і щось шукає в сумці, одночасно розмовляючи по iPhone. Чоловік зняв курйозну ситуацію на відео і виклав запис в Мережу.

За словами автора відео, в момент розмови служниця складала в сумку зібрані пожертвування.

Користувачі в рунеті по-різному відреагували на побачене: "Ну вот, она сейчас на восьмой iPhone насобирает и будет уже по-новому разговаривать", "Она звонила на биржу и интересовалась, в какие бумаги лучше сегодня инвестировать", "Теперь собирает на iPhone 8 Gold".

Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...

Перевірте список! Які українські прізвища означають, що у ваших жилах тече єврейська кров

субота, 20 квітень 2024, 11:47

Багато українців мають родові імена, які походять від назв інших народів, від євреїв також, передають Патріоти України. На правобережній частині України єврейське населення становило значну частку жителів міст. Як пише у своїй книзі "Сучасні українськ...