"Онажедевочка": Під час суду спливло ще два промовистих факта про мажорку Зайцеву

Олена Зайцева їздила містом без документів на машину та водійських прав.

Олена Зайцева. Фото: УНІАН.

Обвинувачена у смертельній ДТП у Харкові Олена Зайцева в момент аварії не мала при собі документів на автомобіль і водійських прав. Про це під час засідання суду повідомив інспектор Євген Шестов, передають Патріоти України.

За його словами, документи їй пізніше підвезли.

– Я спілкувався із Зайцевою. Під час спілкування вона перебувала в сильному стресовому стані, ознак алкогольного сп’яніння не було. Посвідчення і техпаспорт вона не надала на нашу законну вимогу. Казала, що вони лежали в сумці, потім з’ясувалося, що у неї їх з собою немає, потім їх підвезли, – сказав він.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...