Оплакують не лише в Україні: У соборі Парижа виставили знімок загиблого на Донбасі співака-добровольця (відео)

Пам'ять загиблого на Донбасі оперного співака Василя Сліпака, який загинув від кулі снайпера під Дебальцевим, вшанували і українці, і французи.

Фото: dailylviv.comУ Парижі фото співака виставили в Соборі Володимира Великого – на бульварі Сен-Жермен - це український квартал. Ті, хто знав "Міфа" особисто, стежив за його долею чи просто чув арії в його виконанні, прийшли з квітами, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

У Києві до монумента Незалежності на Майдані люди прийшли з лампадками і не приховували сліз. Як повідомили друзі героя, поховають його у Львові на Личаківському цвинтарі.

Нагадаємо, журналіст Юрій Бутусов першим повідомив, що 29 червня загинув відомий оперний співак Василь Сліпак.

Речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко підтвердив інформацію про загибель Сліпака. "Це сталося сьогодні вранці, 29 червня, поблизу села Луганське Бахмутського району Донецької області", - написав він на своїй сторінці у Facebook. Тіло загиблого доставлено у морг м. Бахмут. Сліпак був вихованцем Львівської хорової капели "Дударик" та закінчив Львівську консерваторію. До війни на Сході України 19 років працював у Французькій опері.


Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...