Оптом дешевше: У Саудівській Аравії четверту дружину хочуть надавати безкоштовно, щоб запобігти "бунту наречених"

Через високий розміру махра - весільного калиму в країні чимала соціальна проблема - велика кількість незаміжніх жінок.

З 2010 в країні різко збільшилася кількість молодих одиноких чоловіків і жінок - від півтора мільйонів до чотирьох-п’яти мільйонів. Саудівці вважають за краще шукати собі жінок в інших країнах, а місцевий "товар", залишається незатребуваним, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Викладач Університету короля Абдулазіза Хоазн Мірзаєв запропонувала неординарний вихід - відкрити "Академію шлюбу".

Навчання в ній буде тривати шість місяців, "студентам" слід відвідувати заняття три рази на тиждень і проходити різні майстер-класи. Паралельно планується проходження тестів на сумісність. Працюючи над ними, психологи і різні експерти повинні переконатися, що кандидати психічно врівноважені.

Через півроку завершивши академію "наречений" буде зобов'язаний одружитися протягом місяця на трьох жінках - незаміжньою, розлученою і вдові. Четверта дружина йому дістанеться "в подарунок" через десять років, якщо з першими трьома дружинами у нього як і раніше залишаться хороші взаємини.

Відеозапис інтерв'ю з Мірзаєв стала популярною в соцмережах, але мало хто підтримали її ідею.

Треба почекати: Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло

четвер, 25 квітень 2024, 8:48

В Україні посеред цього тижня розпочнеться поступове підвищення температури. Втім, швидкого повернення тепла очікувати не варто. Про це NV розповіла синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха, передають Патріоти України. За її словами, на погоду вплив...

"Захист України" стосується всіх: У Раді ухвалили законопроєкт, за яким хлопців і дівчат не розподілятимуть

четвер, 25 квітень 2024, 8:30

Депутати Верховної Ради більшістю голосів ухвалили в першому читанні законопроєкт №11092, яким пропонують скасувати розподіл у навчанні дисципліни "Захист України" для хлопців і дівчат. "За" проголосували 291 парламентар, передають Патріоти України. Пр...