Ось і кажіть тепер, що у німців немає почуття гумору: Bild красиво глумиться над Олімпійською збірною Росії

​Провідні світові ЗМІ бойкотують участь РФ в Олімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро.

Російські "іхтамнети" на Олімпіаді -2016. Фото: newtribuna.ru.

Що ви знаєте про Bild? Найбільша німецька щоденна ілюстрована газета-таблоїд? Щоденний тираж понад 3,5 млн. примірників? Щоденна читацька аудиторія понад 12 млн людей? Так-так-так, це ми все знаємо, але ще Bild - майстер довгострокового троллінгу 80 Lvl і мова йде, звичайно ж, про російську наркозалежну збірну, яка виступає на Олімпійських іграх в Ріо. Про це пише на своїй сторінці в Фейсбуці Alexander Kovalenko (Злий одесит), повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости і цитують далі без змін:

"Дело в том, что чуть ранее таблоид заявил, что будет бойкотировать российскую сборную в Рио. Но как? Не возьмет интервью? Не напечатает фотография россиянина золотоносца? Нет. Попросту не будет печатать в рейтинге медалистов такую страну как Россия, словно её на ОИ и нет вовсе!

И вот, третий день как игры идут, а немцы своё слово держат и в их таблице до сих пор отсутствует наркозависимая страна №1. И в данном контексте, хотелось бы отметить, что немцы подошли к такому решению чисто из принципа, в ответ на допуск российской сборной, хоть и частично, но к играм как таковым.

А, что уже говорить о нашей прессе, которая имеет куда большее моральное право попросту игнорировать выступления россиян на соревнованиях? Ан нет, нашим журналюхам моральные принципы неведомы и называется это всё... объективное освещение игр.

Мда, периферийные нищеброды стараются быть объективнее немецкой газетной монополии с более чем полувековой историей.

Парадокс!".

Оце так! Спів може допомогти подолати розлади мовлення після інсульту, - вчені

середа, 22 травень 2024, 6:24

Науковці помітили, що пацієнти з інсультом швидше відновлювали мовні навички, якщо займалися співом. Позитивний ефект пояснили збільшенням об’єму сірої речовини у ділянках, що відповідають за мову. Про це йдеться у результатах дослідження, опубліковани...

Байк спалахнув: Ексбоєць UFC загинув у страшній аварії за тиждень до 34-річчя

середа, 22 травень 2024, 6:15

Колишній боєць UFC американець з колумбійським корінням Джин Еррера загинув у жахливій ДТП в Тампі (США) за тиждень до свого 34-річчя, повідомляє TMZ. Раніше 21-річна зірка ММА, що сходила, загинула в автокатастрофі. Трагедія сталася пізно ввечері на м...