Ось що буває з іудами: Українського бійця-зрадника Батьківщини жорстоко побили в першому ж бою за Росію

39-річний боєць змішаних єдиноборств, уродженець Харкова Олексій Олійник, який прийняв російське громадянство, отримав нищівну поразку від поляка Даніеля Омельянчука.

Олексій Олійник. Фото: wrestling.ua.

Відомий український боєць змішаних єдиноборств (UFC) Олексій Олійник, який прийняв російське громадянство, провів свій перший бій під прапором РФ. У Су-Фолс (Південна Дакота, США) шанувальник політики Путіна зазнав нищівної поразки від поляка Даніеля Омельянчука, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

39-річний уродженець Харкова активно почав поєдинок, накинувшись на суперника і завдаючи розмашисті удари. У перерві тренер попросив поляка діяти більш агресивно, що стало помітно вже в другому раунді - Омельянчук пішов в розгін і один з лівих прямих потряс Олійника, після чого Даніель став бити росіянина зверху.

У кінцівці поєдинку поляк провів ще один тейкдаун і по суті впевнено забрав перемогу собі, гарненько пом'явши опонента. Офіційний результат бою - перемога Омелянчука за очками: 29-28, 29-28, 28-28.

Раніше ЗМІ повідомляли, що скандально відомий український боєць вийшов у футболці з Путіним на зважування перед боєм.


Завищені платіжки за світло: Українцям пояснили, чому в квитанціях можуть з’являтися "фантастичні" показники

понеділок, 6 травень 2024, 14:44

Українці часто дивуються цифрам, які з'являються в платіжках за електрику: начебто користувалися електроприладами як завжди, а платити вимагають набагато більше. Енергетики зазвичай все пояснюють неуважністю споживачів, які приймають "пропоновану плату...

Усі захворювання розбиті на групи: У Міноборони пояснили, як тепер будуть визначати придатність військовозобов’язаних

понеділок, 6 травень 2024, 14:22

Відповідно нових змін до наказу щодо ВЛК при визначенні придатності чи непридатності військовозобов'язаного буде враховуватись не тільки його хвороби, але і порушення функцій організму, до яких призвели ці захворювання, передають Патріоти України. Про ...