Ось така "варта": У Львові "муніципал" напідпитку вдарив пасажира маршрутки та погрожував йому зброєю

19-річний пасажир отримав удар в обличчя.

Фото:прес-служба Патрульної поліції Львова

У п’ятницю, 23 лютого, у Львові п’яний працівник "Муніципальної варти", перебуваючи у маршрутці №46, що їхала по вулиці Зеленій, погрожував пасажиру зброєю, вимагаючи, щоб той потримав його сумку. Про це пише ZAXID.NET, передають Патріоти України.

Пасажири викликали поліцію. У прес-службі патрульної поліції уточнили, що при поверхневій перевірці у чоловіка виявили предмет, схожий на газовий пістолет та 4 набої до нього. На місце викликали слідчих.

У Нацполіції Львівщини додали, що чоловік перебував у нетверезому стані. Між ним і 19-річним пасажиром виник конфлікт, під час якого він вдарив хлопця в обличчя та погрожував предметом, схожим на пістолет. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 ККУ (Хуліганство).

У прес-службі ЛМР повідомили, що працівнику 32 роки, його відсторонено від роботи. "В цей день він не був на роботі. Він відсторонений від роботи, триває службове розслідування по цьому факту", - повідомили в ЛКП "Муніципальна варта".

Слід додати, що при виконанні службових обов'язків працівники "Муніципальної варти" не мають табельної зброї. Вони можуть мати при собі лише кийки та газові балончики. Відтак, пістолет, що мав при собі чоловік, був не службовим.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...