Особистим прикладом заохотити українців: Український міністр пересів на електрокар BMW (фоофакт)

Цілком можливо, що міністр вирішив своїм прикладом дати старт крутій спільній ініціативі Міністерства інфраструктури та Міністерства енергетики.

Фото:Fаcebook

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян був помічений у Києві на електромобілі BMW. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Українські Новини.

"Здається, Міністр Volodymyr Omelyan одразу вирішив своїм прикладом дати старт крутій спільній ініціативі Міністерства інфраструктури та Міністерства енергетики, яку ми презентували два дні тому!" - написала на своїй сторінці в Facebook Наталія Бойко.

ЯК повідомлялося раніше, у четвер, 22 грудня, міністр інфраструктури Володимир Омелян разом з міністром енергетики та вугільної промисловості Ігорем Насаликом провели круглий стіл за спільною Національною ініціативою "Електросьогодні" (Е2D), яка спрямована на "створення в Україні умов для стимулювання громадян до переходу з бензинових і дизельних автомобілів на електромобілі.

"Ми створюємо новий ринок, і ми тут рухаємося з однаковою швидкістю з Європою", - заявив на круглому столі Омелян. За його словами, вартість експлуатації електромобіля становитиме 20-30 грн на добу.

Він також повідомив, що в Україні вже налічується 400 зарядних пристроїв для електроавтомобілів, хоча більшість з них поки що зосереджена лише в Києві.

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...