Останній рік виступала попри біль: Олімпійській чемпіонці з фехтування Ользі Харлан зробили операцію

Спортсменка після Олімпіади в Ріо цілеспрямовано взяла паузу через проблеми з плечовим суглобом

Фото: peoples

Олімпійській чемпіонці 2008 року в командній шаблі та триразовій призерці Олімпіад Ользі Харлан прооперували плече. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на xsport.ua.

За словами спортсменки, останній рік вона виступала через біль. Ольга сподівається, що в майбутньому ця травма не буде її турбувати. "В мене проблема з плечовим суглобом, і останній рік я фехтувала з болем. Робила тайпування, масаж. Так і виживала. Розуміла, що потрібно пережити Ріо, і тоді я буду цілеспрямовано брати паузу і робити щось зі своїм плечем", - каже жінка.

"Потрібна була операція на моєму плечі, щоб надалі ні про що не думати, щоб мене це не турбувало. Це одна з проблем, які в мене є. Це досить серйозна проблема", - зізналася Харлан. Нагадаємо, що крім "золота" Пекіна-2008, на рахунку Харлан "бронза" Лондона-2012, "срібло" і "бронза" Ріо-2016.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...